Anabolen

Anabolen

Op vrijdag morgen 2 januari 2018 zijn er duizenden anabolen aangetroffen in een verlaten auto. De auto vol anabolen stond geparkeerd in een woonwijk vlak naast het centrum van Aalsmeer. Er zijn tot nu toe twee verdachten aangehouden voor het verhandelen van anabolen en anabolen pillen. Wilt u ook groeien in spiermassa en uithoudingsvermogen?

Twee buurtbewoners van Aalsmeer alarmeerden de lokale politie van Aalsmeer toen zij meerdere verdachten mannen een aantal dagen achter elkaar in en rond dezelfde auto zagen lopen. Het viel de buurtbewoners op dat de mannen geheimzinnig deden met tassen en keken verdacht veel om zich heen. Na ongeveer 20 minuten verlieten de mannen de auto  en liepen weg. Deze situatie speelde zich de volgende dag weer af, waarna een buurtbewoner de politie inschakelde.

Anabolen pillen

De twee aangehouden mannen zijn een 45-jarige en een 33-jarige man uit Amsterdam. Tijdens het doorzoeken van de auto zijn er flinke hoeveelheden anabolen pillen, en anabolen aangetroffen. Het geschatte aantal anabolen pillen ligt rond de vijftig duizend stuks. Ook werd er in de auto HGH, erectie middelen en verschillende soorten Anabolen tabs aangetroffen. Bij de mannen werden twee PGP-telefoons in beslag genomen. De twee verdachten worden op dit moment verhoord en er wordt gekeken of zij in contact staan met meerdere anabolen handelaars.Hopelijk leren de mannen ervan, het houden en/of verhandelen van Anabolen pillen wordt zwaar bestraft!

Tegenwoordig krijgt de FIOD, politie en het Openbaar Ministerie steeds vaker meldingen over illegale handel in geneesmiddelen en anabolen vanuit Aziatische landen. Nergens als in Nederlands is het verkopen van anabolen zo streng verboden, de wetgeving houdt hier streng toezicht op. Als je kijkt naar andere landen zoals Turkije of Griekeland, is de wetgeving hier veel coulanter in.

De in beslag genomen anabolen en anabolen pillen worden vernietigd. Waarschijnlijk ontvangen beide mannen een taakstraf, een strafblad of een geldboete. Ook wordt hun woning grondig doorzocht of zij daar geen anabolen hebben verstopt.