De gewelddadige dood van de 93-jarige Ger Bindi

Politieregio: Utrecht
Onderzoek: De gewelddadige dood van de 93-jarige Ger Bindi
Plaats delict: Gruttersdijk in Utrecht
Datum: Woensdagavond 8 juni 2005
40.000 Euro beloning
Utrecht – Woensdag 8 juni 2005 – De gewelddadige dood van de 93-jarige Ger Bindi

Inleiding

Het is donderdagmorgen 9 juni 2005 als een 61-jarige bewoonster van de Gruttersdijk rond 08.00 uur bij haar hoogbejaarde moeder een kijkje gaat nemen hoe ze het maakt. De dochter doet een schokkende ontdekking. Haar moeder is dood. De 93-jarige mevrouw Bindi uit Utrecht is door geweld om het leven gebracht.

De gewelddadige dood van de 93-jarige Ger BindiDe gewelddadige dood van de 93-jarige Ger Bindi Iemand is op woensdagavond 8 juni, de avond van de WK-kwalificatiewedstrijd Finland-Nederland, of in de nacht erop in haar huis aan de Gruttersdijk in de Utrechtse Vogelenbuurt binnengekomen en heeft de inhoud van een geldkistje en een aantal sieraden meegenomen en mevrouw Bindi dood achtergelaten.De politie startte met een team van 25 rechercheurs een groot onderzoek.

Omdat na ruim 2 jaar het onderzoek naar de moord op mevrouw Bindi nog niet is opgelost en nu de politie de mogelijkheid heeft om via www.politieonderzoeken.nl rechtstreeks met het publiek te communiceren is besloten het onderzoek zo compleet mogelijk op het internet te plaatsen. Hiermee wil het onderzoeksteam het publiek op een interactieve manier betrekken bij het politieonderzoek.